srijeda, 6. studenoga 2019.

APARTMANI LONČAR - KUPRES

APARTMANI LONČAR - KUPRES
Apartmani Lončar

Čajuša II, Kupres

Informacije:
Božena Lončar +385 98 935 25 71
Ivan Lončar +385 98 258 120Apartmani Lončar smješteni su na Čajuši II, na odličnoj lokaciji uz glavnu cestu, koja se redovito čisti, u neposrednoj blizini samih skijališta, te hotela Adria Ski. Ispred objekta nalazi se prostrano parkiralište.

Apartmani su izrađeni od drva u kombinaciji s kamenom i kovanom ogradom koji daju posebnu draž i toplinu samom prostoru, te s namještajem od punog drva i interijerom savršeno se uklapaju u potrebe jednog zimskog odmarališta, bilo da ste zaljubljenik u sportske aktivnosti ili lagodni odmor.

Svi apartmani imaju centralno grijanje i TV!


U ponudi je 5 apartmana raspoređenih u tri kategorije ovisno o broju osoba:

1 - Na prvom katu nalazi se 1 apartman s kaminom, kapaciteta 7 osoba + 1 pomoćni ležaj, s direktnim pristupom terasama, kupaonica, dvije spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom  s izlazom na balkon, trpezarijom te kuhinjom.U ponudu je uključena prostrana otvorena i zatvorena terasa s velikim kaminom unutar ostakljenog dijela sa svim potrebnim sadržajima (sač, ražanj i roštilj).2 - Na drugom katu nalaze se dva apartmana kapaciteta svaki po 4 osobe s po jednim opcionalnim pomoćnim ležajem, sastoje se od kupaonice, kuhinje, blagovaonice te dnevnog prostora koji je ujedno i prostor za spavanje, te s izlazom na balkon.


3 - Na trećem katu nalaze se dva apartmana kapaciteta svaki po 3 osobe, a sastoje se od  kuhinje, blagovaonice, dnevnog prostora koji je ujedno prostor za spavanje, te kupaonice.1 komentar:

Unknown kaže...

Cijena apartmana u januaru za 3 osobe i 4 dana